fbpx

Zobacz prawdziwe opinie naszych Pacjentów

Zrzut ekranu 2019 12 02 o 17.25.13 Prywatny stomatolog Jarosław | kompleksowe leczenie zębów | Implanty zębów
Olimpia Olejarka - ZnanyLekarz.pl
logo facebook Prywatny stomatolog Jarosław | kompleksowe leczenie zębów | Implanty zębów
Novadent.
5.0
Based on 39 reviews
powered by Facebook
Magdalena Szuflita
Magdalena Szuflita
2020-11-25T13:51:14+0000
Serdecznie polecam gabinet Novadent. Profesjonalne podejście do pacjenta, zabieg bezbolesny , a komfort podczas wizyty... nie do opisania :))) serdecznie polecam wszystkim, którzy ze strachem wybierają się leczyć zęby 🙂read more
Aleksandra Orenczak
Aleksandra Orenczak
2020-10-24T07:57:51+0000
Polecam! Jeśli tylko będę musiała zgłosić się do specjalisty to tylko tu😊
Krystian Sobala
Krystian Sobala
2020-10-23T19:35:11+0000
Leczenie zupełnie bezbolesne. Wizyta przebiegła w miłej i sympatycznej atmosferze. Pani doktor Olimpia doskonale zna... się na swoim fachu i dba o to, aby pacjent czuł się jak najbardziej swobodnie. Na pewno wrócę tu nieraz 🙂read more
Kinga Stecko
Kinga Stecko
2020-10-23T19:19:01+0000
Novadent jest to wzór dla gabinetów a dr. Olimpia i Łukasz powinni być wzorem dla innych stomatologów oraz wielu innych... lekarzy z innych dziedzin. Bardzo dobre podejście do pacjenta, rzetelna informacja, co jest robione, dlaczego itd. Nowoczesny sprzęt i bogate wyposażenie. Wystrój Novadent gustowny i dobrany ze smakiem a atmosfera która sprawia że chce się tam być tylko dopełnia perfekcji z jaką stworzono to miejsce.read more
Katarzyna Karpińska
Katarzyna Karpińska
2020-10-15T16:42:37+0000
Zgłosiłam się na czyszczenie kamienia i osadu. Pani higienistka bardzo rzeczowa, szeroko opowiadała o wszystkich... przeprowadzanych czynnościach, była delikatna i bardzo dokładna (a ta usługa przy braku umiejętności potrafi być męką). Odpowiedziała na wszystkie pytania dotyczące możliwości poprawienia higieny jamy ustnej, poleciła odpowiednie produkty. Sprzęt na moje oko laika nowocześniejszy i bardziej komfortowy niż w innych gabinetach.read more
Kinga Weronika
Kinga Weronika
2020-10-14T21:09:01+0000
Bardzo profesjonalni lekarze. Leczenie, którego bardzo się obawiałam przeprowadzone komfortowo. Usługi na najwyższym... poziomie! 🙂read more
Katarzyna Szarek
Katarzyna Szarek
2020-06-09T17:42:33+0000
Bardzo polecam Novadent.Profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta.Wysoka jakość usług.Przemiły Pan i Pani... doktor oraz personel, zwłaszcza Pani Kasia.read more
Kamila Burek
Kamila Burek
2020-04-22T12:54:10+0000
Pełen profesjonalizm, pan doktor bardzo miły, przedstawił mi konkretnie na czym będzie polegało leczenie. Najbardziej... bałam się bólu, ale bardzo miło się zaskoczyłam, wszystko przebiegło bezboleśnie. Bardzo polecam!read more
Gabriela Marek
Gabriela Marek
2020-04-20T22:30:32+0000
Ogromnie polecam. Pan i Pani Doktor pokazują ogromną wiedzę jak i profesjonalizm w tym co robią. Gabinet na bardzo... wysokim poziomie. Bardzo miła atmosfera😊read more
Karolina Tomas
Karolina Tomas
2020-04-17T08:12:34+0000
Bardzo polecam 🙂 Profesjonalny i bardzo dobry gabinet. Lekarze maja bardzo dobre podejście do pacjenta i są... kompetentni w tym co robiąread more
Sylwia Pulchny
Sylwia Pulchny
2020-03-06T19:51:29+0000
Wielkie zazkonczenie a jednocześnie bardzo pozytywne. Pani Kasia to zawodowiec. Dziękuje za miło spędzony czas i nowy... uśmiech 🙂read more
Jarosław Dul
Jarosław Dul
2020-02-18T18:38:06+0000
Polecam , pełen profesjonalizm .
Adrianna Luchowska
Adrianna Luchowska
2020-01-20T18:32:49+0000
Najlepsi stomatolodzy. Super podejście do dzieci i do "bojących" się dorosłych też 😀Gabinet.,w którym tworzą się piękne... uśmiechy.read more
Katarzyna Saj
Katarzyna Saj
2019-11-16T11:43:38+0000
Bardzo polecam gabinet Novadent 🙂 profesjonalne podejście do pacjenta, szczegółowo wytłumaczono mi jak będzie wyglądać... moje leczenie zębów. Bardzo miłe i pomocne osoby, dzięki którym wiem że trafiłam do dobrego miejsca i wyjdę stamtąd z ładnymi zębami 😀read more
Justyna Zając
Justyna Zając
2019-11-12T19:26:51+0000
Po wielu wizytach w różnych gabinetach stomatologicznych w końcu trafiłam w odpowiednie ręce! Bardzo Podoba mi się... podejście Pani Doktor do leczenia i nakreślenie planu tego co należy wykonać, natomiast sam proces leczenia był dokładny i wykonany bez pośpiechu. Pani Doktor bardzo fachowo podchodzi do pacjenta, jest bardzo miła. Bardzo polecam to miejsce za profesjonalne podejście, miłą atmosferę oraz czystość i nowoczesność.read more
Justyna Istelska
Justyna Istelska
2019-11-09T10:05:58+0000
Z czystym sumieniem mogę polecić ten gabinet stomatologiczny. Profesjonalne podejście do pacjenta, usługi na najwyższym... poziomie.read more
Jan Kowalski
Jan Kowalski
2019-11-09T09:20:52+0000
Wiedza i sprzęt na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm.
Kamila Góreczny Benc
Kamila Góreczny Benc
2019-11-08T09:19:20+0000
Nie polecam!! Pani doktor opryskliwa, bez podejscia do dzieci.!!
Sylwia Szczotka
Sylwia Szczotka
2019-11-02T13:48:30+0000
Najlepsi stomatolodzy w Jarosławiu i okolicach, profesjonalnie podchodzą do każdego pacjenta, serdecznie polecam!!! 😍
Karola Futyra
Karola Futyra
2019-02-28T19:53:56+0000
Polecam z całego serca 😇 miła i profesjonalna obsługa. Zabiegi wykonane na wysokim poziomie jakbym miała wybierać... drugi raz nie zastanawialabym się ani chwili 😊 5+read more
Łukasz Skrobacz
Łukasz Skrobacz
2019-02-22T16:54:44+0000
Profesjonalne podejście, nowoczesny sprzęt, zgrany sympatyczny zespół. Szczerze polecam ten gabinet 😁
Sylwia Mucha
Sylwia Mucha
2019-02-22T09:55:47+0000
Bardzo miła atmosfera , profesjonalne podejście, wszyskto na wysokim poziomie. polecam z czystym sumieniem.
Jakub Karpiak
Jakub Karpiak
2019-02-21T11:07:27+0000
Profesjonalne podejście do pacjenta. Leczenie przeprowadzone dokładnie i bezboleśnie. Polecam ten gabinet.
Kordian Ojrzyński
Kordian Ojrzyński
2019-02-21T08:08:51+0000
Mogę polecić tą ekipę, w szczególności za bardzo miłą atmosferę! 🙂
Katarzyna Wrucha
Katarzyna Wrucha
2019-02-20T17:31:27+0000
Profesjonalne podejście! Gorąco polecam!! 😉
Anna Matuszczyk
Anna Matuszczyk
2019-02-20T17:04:19+0000
Bardzo polecam! Świetna atmosfera. Wszytskie zabiegi wykonane na naprawdę wysokim poziomie! 😊
Dominika Lech
Dominika Lech
2019-02-19T09:53:27+0000
Jestem bardzo rozczarowana podejściem Pana Doktora do sytuacji ponieważ wrażenie sprawił naprawdę dobre. Zadzwoniłam do... Novadent opisałam sytuację(narzeczony wcześniej zaczął leczenie zęba u innego lekarza, został on niedokończony) zapytałam czy przyjmą go z bólem zęba, Pani astytentka powiedziała że przekaże informacje Doktorowi i kazała być jak najszybciej bo akurat zwolnilo się miejsce. Przyjechaliśmy, Pan doktor opisał zęba, dlaczego boli itp natomiast w ładny sposób powiedział że nie zdąży go zrobić w 30minut, bo potrzebuję ok godziny lub więcej, ząb był na końcowym etapie leczenia bo zostało nałożyć plombe. Nie rozumiem jak można kazac przyjechać po czym zasugerować pacjentowi z bólem że jednak nie zdąży tego zrobić bo ma innego pacjenta i żeby wrócil do poprzedniego lekarza który zaczął to leczenie. Przykro nam bardzo że tak zostaliśmy potraktowani. Bo chyba pacjent z bólem zęba dla dentysty to priorytet tak? Pozdrawiam.read more
Paula Sadurska
Paula Sadurska
2018-10-29T09:05:00+0000
Profesjonalne podejście do pacjenta. Leczenie i zabiegi zawsze wykonywane są na najwyższym poziomie w bezstresowej... atmosferze. Zapomniałam co to znaczy strach przed wizytą u stomatologa.😊Szczerze polecam!read more
Iwona Kula
Iwona Kula
2018-05-11T11:56:56+0000
Polecam ten gabinet tym którzy boją się dentystów lub mają traumę po innych dentystach, ponieważ ja przestałam się tam... bać �. Pełen profesjonalizm i podejście do pacjenta na najwyższym poziomie. Według mnie to najlepszy gabinet stomatologiczny w Jarosławiu. Szczerze bardzo polecam �.read more
Bartłomiej Wieżyński
Bartłomiej Wieżyński
2018-04-19T17:52:32+0000
Bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Po prostu najlepszy gabinet stomatologiczny 😉
Hubert Paczek
Hubert Paczek
2018-01-14T07:57:55+0000
Profesjonalna obsluga oraz przyzwoite ceny, ja osobiscie zrezygnowalem z wizyt w Rzeszowie w Primadencie poieważ w... Novadecie jest to samo ale taniej, wyleczylem 2 zeby i jestem bardzo zadowolony:) miła profesjonalna obsługa na pewo tam wócę. polecam wszystkim !!read more
Ewelina Brodowicz
Ewelina Brodowicz
2017-11-22T19:57:33+0000
Miło,bez strachu i bólu. Pacjent wychodzi z uśmiechem na twarzy a nie z grymasem strachu. Polecam w 100% -ach.
Aneta Chyłek
Aneta Chyłek
2017-10-17T14:54:31+0000
Mila atmosfera,profesjonalizm!Sprzet pierwsza klasa.Rewelacyjne podejście do małego pacjenta.Córka była w szoku... oczywiście pozytywnie (wkońcu pierwszy raz)ale zadowolona.Idziemy za tydz.�Polecam.read more
Gabriela Mazurkiewicz
Gabriela Mazurkiewicz
2017-09-29T15:36:48+0000
Krzysztof Pawełek
Krzysztof Pawełek
2017-09-23T17:50:44+0000
Pełen Profesjonalizm w leczeniu zębów pani doktor Olimpia to prawdziwa mistrzyni w leczeniu
Monika Szczepanska
Monika Szczepanska
2017-08-31T15:41:36+0000
Pełny profesjonalizm ze strony pani i pana stomatolog, gabinet wyposażony w najnowszy sprzęt . Polecam wszystkim ten... gabinet stomatologiczny, ponieważ ratują każdy kawałek zęba i to właśnie przekonało mnie do podjęcia leczenia u nich. Jeszcze raz dziękuję i życzę powodzenia!read more
Ola Junik
Ola Junik
2017-06-20T05:48:11+0000
Jadwiga Dubiel-Gołębiowska
Jadwiga Dubiel-Gołębiowska
2017-04-01T17:36:17+0000
Ewelina Czytyrbok Mularz
Ewelina Czytyrbok Mularz
2017-03-01T13:45:09+0000
Marta Kondrat
Marta Kondrat
2016-11-23T20:05:20+0000
Marzena Dziedzic
Marzena Dziedzic
2016-09-26T19:01:49+0000
Piotr Chróścik
Piotr Chróścik
2016-08-22T11:53:04+0000
Pełen profesjonalizm ze strony Pani Stomatolog; nowoczesny sprzęt; rzeczowe podejście do pacjenta.
Anetta Janikowska
Anetta Janikowska
2016-07-27T15:55:38+0000
Profesjonalizm, wspaniałe podejście do wymagającego pacjenta. Najlepszy gabinet w jakim byłam. Polecam !!!
Marta Marcin
Marta Marcin
2016-04-14T19:35:06+0000
Szybko, sprawnie a co najwazniejsze profesjonalnie godne polecenia 100%
Maria Monika Granda-Gruca
Maria Monika Granda-Gruca
2016-04-05T14:38:49+0000
Świetni fachowcy.Wykazują ogromną cierpliwość dla cierpiącego pacjenta.Dbają o najdrobniejszy szczegół.Doktor Olimpia... to uosobienie delikatności.Szczerze polecam.read more
Next Reviews
Zrzut ekranu 2019 12 02 o 17.25.23 e1575305733282 Prywatny stomatolog Jarosław | kompleksowe leczenie zębów | Implanty zębów

Novadent. Gabinet stomatologiczny Olimpia i Łukasz Olejarka IconNovadent. Gabinet stomatologiczny Olimpia i Łukasz Olejarka

Kraszewskiego 29/2, Jarosław

4,8 36 reviews

  • Avatar Ido ★★★★★ 4 miesiące temu
    Rzadko wystawiam opinie, ale tutaj naprawde warto.
    Zaczynajac od profesjonalnej higienizacji wykonanej przez Pania Higienistke Kasie, poprzez leczenie kanalowe i implanty, kazdy zabieg
    … More byl po prostu perfekcyjny. Higienizacja jest na duzo wyzszym poziomie niz ten, do ktorego bylem przyzwyczajony w innych gabinetach. Oprocz samego zabiegu, Pani Higienistka poswiecila mi odpowiednio duzo czasu wyjasniajac proces prawidlowego dbania o higiene jamy ustnej. Leczenie kanalowe, implanty i usuniecie jednego z zebow byly wykonane przez Pana Lukasza perfekcyjnie - bezbolesnie i co najwazniejsze - naprawde dobrze. Nigdy nie mialem zadnych problemow ani powiklan. Gama oferowanych zabiegow jest naprawde szeroka i mnie osobiscie nie zdarzylo sie nic, z czego nie bylbym zadowolony, wrecz przeciwnie. Cala zaloga z ktora mialem kontakt jest fantastyczna, a ja zawsze wracam do Novadentu z przyjemnoscia. Widac ze lubia to co robia i ze naprawde potrafia to robic. Chcialbym jeszcze dodac ze pierwsze wrazenie jest najwazniejsze a Pani Asia z recepcji okazala sie doskonala twarza firmy i kiedy skontaktowalem sie emailowo po raz pierwszy bylem naprawde mile zaskoczony szybkoscia i poziomem komunikacji z gabinetem.
    Piec gwiazdek dla wszystkich razem i kazdego z osobna nalezy sie po prostu jak psu buda.
  • Avatar Justyna Podolec ★★★★★ 2 miesiące temu
    Bez wątpienia jest to najlepszy gabinet stomatologiczny. Ten gabinet wyróżnia przede wszystkim życzliwe i delikatne podejście do pacjenta, nie ma tu miejsca na strach czy ból. … More Doktor Łukasz zawsze dokładnie wyjaśnia każdy zabieg, odpowiada na pytania. Dzięki znieczuleniu komputerowemu zabiegi są całkowicie bezbolesne.
    Pani Kasia wykonuje profesjonalne czyszczenie oraz uczy jak odpowiednio dbać o higienę.
    To dzięki Novadent pokonałam moją dentofobię, po okropnych wizytach u niekompetentych stomatologów w dzieciństwie. To wszystko odeszło w zapomnienie, dziękuję! 🙂
  • Avatar Marta Chmura ★★★★★ 4 miesiące temu
    Zacznę od tego, że w moim życiu korzystałam z usług wielu stomatologów, ponieważ nie znalazłam żadnego gabinetu w którym chciałabym zostać na stałe, niestety z różnym … More skutkiem i moje zęby wyglądały jak wyglądały. Do momentu aż trafiłam do Novadent i dr Łukasza. Mój strach przed leczeniem był bardzo duży po poprzednich przeżyciach. Ale to się zmieniło. Cały personel bardzo ale to bardzo sympatyczny. Pan Doktor niezwykle profesjonalny i delikatny podczas całego procesu leczenia, które zostało wykonane na najwyższym poziomie. Zęby odbudowane pięknie i dokładnie, zupełnie nie widać że to wypełnienie. Myślę, że to najlepsze miejsce w Jarosławiu i okolicy, gdzie możemy skorzystać z profesjonalnego leczenia ze spokojem i pewnością że znajdujemy się a właściwie nasze zęby w najlepszych rękach. 🙂

Dodaj opinię

ZAPISZ SIĘ NA WIZYTĘ!

Wypełnij i wyślij poniższy formularz, a nasze recepcjonistki oddzwonią do Ciebie w celu doboru dogodnego terminu wizyty.

    dentyści jarosław

    bezpłatny poradnik ekspertów novadent

    Pobierz bezpłatny poradnik przygotowany przez naszych ekspertów, w którym znajdziesz najważniejsze informacje o tym na co należy zwrócić uwagę podejmując decyzję o wyborze dentysty dla siebie i swojej rodziny.

    A88A0280 5 Prywatny stomatolog Jarosław | kompleksowe leczenie zębów | Implanty zębów
    stomatolog jarosław
    gabinet dentystyczny w jarosławiu