Zobacz prawdziwe opinie naszych Pacjentów

Opinie
Novadent.
4.9
Based on 77 reviews
powered by Facebook
Ada Jędrejko
Ada Jędrejko
2024-05-09T10:24:59+0000
Wspaniala atmosfera i ogromny profesjonalizm personelu. Pani Doktor jest bardzo sympatyczna i posiada niesamowite... doświadczenie. Jej skromność i ogromne zaangażowanie w pracę z pacjentem czynią ten gabinet wyjątkowym. Z całego serca POLECAM .read more
Adrianna Magryś
Adrianna Magryś
2024-05-06T22:13:04+0000
Serdecznie polecam! Jestem zachwycona indywidualnym podejściem, pełnym życzliwości i zrozumienia. Rzeczowe wyjaśnienie... wszelkich zagadnień i tematów sprawiły, że czułam się w tym gabinecie bardzo komfortowo od samego początku. Jestem pod wrażeniem niesamowitego profesjonalizmu Pani dr Olimpi i Pana dr Łukasza. Cudowny zespół profesjonalistów. Panie asystentki, higienistki i niezwykle uprzejma Pani Asia z recepcji, wspaniałe kobiety. Dziękuję Pani dr Olimpii za piękny i wymarzony uśmiech!read more
Marcin Żabczak
Marcin Żabczak
2024-05-01T18:08:36+0000
Serdecznie Polecam miła obsługa i mega Profesjonalizm.
Ewelina Łuc
Ewelina Łuc
2024-04-24T12:57:37+0000
Bardzo polecam Gabinet Novadent!!!Miałam leczenie stomatologiczne zarówno u Pani Doktor Olimpii i Pana Doktora Łukasza,... obydwoje wyróżniają się profesjonalizmem, empatią, indywidualnym podejściem do pacjenta. Widać, że wykonują swój zawód z pasją i pełnym zaangażowaniem. Każdy etap leczenia tłumaczony jest pacjentowi rzetelnie i w zrozumiały sposób. Wszystkim polecam, a najbardziej tym, którzy obawiają się wizyt u dentysty. W takim gabinecie wizyta to przyjemność. Bardzo dziękuję za profesjonalne leczenie!!!read more
Aneta Kłak
Aneta Kłak
2024-04-15T11:56:38+0000
Pełen profesjonalizm u osób pracujących w Novadent. Rejestracja na wysokim poziomie. Higienizacja u Pani Oli, polecam
Karolina Mizgiel
Karolina Mizgiel
2024-03-27T09:17:40+0000
Na chwilę obecną korzystam z leczenia u Pani Doktor Olimpii. Leczenie przeprowadzane jest kompleksowo, cały proces... szczegółowo i dokładnie omawiany. Leczenie przebiega bezboleśnie, w miłej atmosferze. Mój strach przed leczeniem stomatologicznym został przełamany. Serdecznie polecam wizytę w Klinice Novadent.read more
Iwona Raba
Iwona Raba
2024-02-06T09:31:37+0000
Wszystko na najwyższym poziomie 😍 Bardzo polecam
Karolina Nowak
Karolina Nowak
2024-01-04T21:42:43+0000
Serdecznie polecam:) Pełen profesjonalizm
Anulka Głowacz
Anulka Głowacz
2023-12-19T16:17:23+0000
Gabinet NOVAdent to pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, bardzo życzliwy personel ogromna wiedza , bardzo gorąco... polecam 🙃😉read more
Janusz Barski
Janusz Barski
2023-11-14T11:10:55+0000
polecam wszystkim. Fachowa i miła obsługa. usługi na najwyższym poziomie. miejsce w którym można zarówno wyleczyć jak i... nadać nowy blask uzębieniu.read more
Marta Begiej-Gembarzewska
Marta Begiej-Gembarzewska
2023-10-27T06:53:59+0000
Moja opinia to 6 z plusem
Magdalena Błotnicka
Magdalena Błotnicka
2023-10-10T07:23:52+0000
Bardzo polecam, wysoka jakość usług, profesjonalny sprzęt, miła atmosfera.
Samuel Kunach
Samuel Kunach
2023-09-19T11:36:15+0000
Polecam bardzo serdecznie, miła obsługa i pełen profesjonalizm.
Dominika Serdeczna
Dominika Serdeczna
2023-08-07T11:34:01+0000
Serdecznie polecam Novadent dr. Łukasz jest konkretnym profesjonalistą z ogromną wiedzą. Plan na dalsze leczenie już... się tworzy 😊read more
Justyna Kuźma
Justyna Kuźma
2023-08-04T15:02:06+0000
najlepszy dentysta! bardzo dobry fachowiec i mila atmosfera😁
Paulina Dąbrowna-Witek
Paulina Dąbrowna-Witek
2023-07-29T20:03:09+0000
Bardzo profesjonalny salon dentystyczny.Kompleksowa, fachowa i co ważne sympatyczna obsługa! Pan doktor Łukasz bardzo... rzetelnie opisuje leczenie i wyjaśnia wszelkie niejasności. Serdecznie polecam 😉👌read more
Wojciech Terlecki
Wojciech Terlecki
2023-07-26T08:48:01+0000
Bardzo polecam gabinet. Leczenie bezbolesne. Miła atmosfera.
Jerzy Świacki
Jerzy Świacki
2023-07-13T12:31:23+0000
Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam
Teresa Macialek
Teresa Macialek
2023-07-05T08:29:55+0000
Bardzo dobrzy lekarze dentysci mialam wizyty u obojga i u pana Lukasza i u pani Oliwi bezbolesne zabiegi duzo... tlumaczenia pacjentowi i bardzo dobre wykonanie polecamread more
Ania Wojtyszyn
Ania Wojtyszyn
2023-03-29T08:27:54+0000
Polecam gorąco, profesjonalne podejście do pacjenta, lekarz wyjaśnia wszystkie wątpliwości, leczenie bezbolesne i w... pełnym komforcie, dużym plusem jest również punktualność oraz przemiła obsługa.read more
Bartłomiej Droński
Bartłomiej Droński
2023-02-16T14:21:50+0000
Gabinet NOVAdent to pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, bardzo życzliwy personel. Serdecznie polecam ten gabinet.
Kubi Sz
Kubi Sz
2023-02-10T20:57:51+0000
Polecam wszystkim ten gabinet. Leczenie odbywa się w komfortowych warunkach i bezboleśnie. Wszyscy mili i uśmiechnięci,... chce się przychodzić na wizyty.read more
Magda Pilch
Magda Pilch
2023-01-20T18:09:21+0000
Polecam gabinet Novadent. Profesjonalne podejście do pacjenta, sprawne przeprowadzenie leczenia kanałowego, które... odbyło się całkowicie bezboleśnie i bez stresu sprawiło, że tak na prawdę na fotelu dentystycznym można zapomnieć, iż jest się poddawannym procedurze medycznej. Na pochwałę zasługuje także zespół pań asystentek stomatologicznych i uśmiechnięta pani rejestratorka. 🙂read more
Agnieszka Ciołek
Agnieszka Ciołek
2023-01-19T12:48:29+0000
Polecam.Miła atmosfera i profesjonalnie wykonane zabiegi
Renata Penkal
Renata Penkal
2023-01-18T07:43:33+0000
Polecam ! Świetni ludzie ....profesjonalizm...życzliwość i wiedza...No i najważniejsze....bezboleśnie!
Barbara Wojtyna
Barbara Wojtyna
2023-01-16T19:39:42+0000
Bardzo miłe i profesjonalne podejście do pacjenta, pełne zaangażowanie ze strony całego personelu. Gabinet wyposażony w... nowoczesny sprzęt i akcesoria stomatologiczne. Leczenie przebiega bezboleśnie. Chodzimy całą rodziną, dzieciaki są mega zadowolone. Gabinet wart polecenia !!! 🦷read more
Kinga Asia
Kinga Asia
2023-01-13T18:42:06+0000
Bardzo serdecznie polecam gabinet Novadent. Ogromna wiedza lekarzy,połączona z umiejętnością jej wykorzystywania.... Leczenie bezbolesne i w miłej atmosferze.Miły personel.read more
Justyna Mątkowska
Justyna Mątkowska
2022-08-02T17:03:57+0000
Najlepszy gabinet stomatologiczny w jakim byłam. Pełen profesjonalizm. Ludzie, którzy spełniają marzenia o pięknym... uśmiechu🙂 Szczerze polecam.read more
Katarzyna Okrasa
Katarzyna Okrasa
2022-07-07T13:03:43+0000
Pełen profesjonalizm, najlepszy gabinet stomatologiczny w jakim byłam. Polecam
Małgorzata Di
Małgorzata Di
2022-05-27T11:32:42+0000
Pełen profesjonalizm,usługi na wysokim poziomie. Bardzo miła obsługa i atmosfera. Polecam serdecznie 🤗
Krystyna Chomiak-Krzywonos
Krystyna Chomiak-Krzywonos
2022-02-03T11:27:54+0000
Pełen profesjonalizm jeśli chodzi o usługi stomatologiczne. W tym gabinecie wykonwyalam wiele zabiegów, zarówno... hirurgicznych jak i protetycznych. Bardzo dobry sprzęt, wszelkie potrzebne badania są wykonywane na miejscu. Cały proces leczenia jest dokladnie omówiony i wyceniony także nie spotka was żadna przykra niespodzianka:) Klient traktowany jest wyjatkowo i stawiany zawsze na pierwszym miejscu. Rewelacyjny kontakt zarówno z lekarzami jak i recepcją. Polecam.read more
Daniel Jamrozowicz
Daniel Jamrozowicz
2021-12-25T16:29:08+0000
Po półrocznych wizytach w gabinecie Novadent mogę stwierdzić, że jest to najlepszy gabinet dentystyczny w jakim byłem.... Niespotykane do tej pory przeze mnie podejście do pacjenta przez cały personel gabinetu, które wzbudza spokój i wprowadza rozluźnienie. Wizyty dopasowywane są pod pacjenta, w godzinach i dniach najbardziej odpowiadających pacjentowi. Pani i Pan doktor są znakomitymi specjalistami w swojej dziedzinie, umiejętnie wspomaganymi przez pozostały personel. Wszelkie zabiegi, leczenie przebiegały praktycznie bezboleśnie co wynikało z dużego profesjonalizmu Pani i Pana doktora. Do tego bardzo wysokiej klasy sprzęt dopełnia obraz gabinetu Novadent. Biorąc powyższe pod uwagę z czystym sumieniem polecam gabinet dentystyczny Novadent.read more
Justyna Borkowska-Badzaj
Justyna Borkowska-Badzaj
2021-10-23T13:04:13+0000
Gorąco polecam gabinet. Bardzo profesjonalne podejście do pacjeta i miła obsługa. Pani Olimpia posiada ogromną wiedzę i... kompetencje, jest zawsze uprzejma i z zaangażowaniem tłumaczy cały przebieg leczenia 🙂read more
Marcelina Chodań
Marcelina Chodań
2021-09-16T17:01:24+0000
Bardzo polecam gabinet Novadent profesjonalizm i miła obsługa pacjenta pod każdym względem 😉
Tomek Cichocki
Tomek Cichocki
2021-08-13T09:44:59+0000
Jak ktoś się boi chodzić do dentysty to po wizycie w novademt strach minie. bezboleśnie, profesjonalnie z miłym... personelem 😉 bardzo polecam.read more
Magdalena Szuflita
Magdalena Szuflita
2020-11-25T13:51:14+0000
Serdecznie polecam gabinet Novadent. Profesjonalne podejście do pacjenta, zabieg bezbolesny , a komfort podczas wizyty... nie do opisania :))) serdecznie polecam wszystkim, którzy ze strachem wybierają się leczyć zęby 🙂read more
Aleksandra Orenczak
Aleksandra Orenczak
2020-10-24T07:57:51+0000
Polecam! Jeśli tylko będę musiała zgłosić się do specjalisty to tylko tu😊
Krystian Sobala
Krystian Sobala
2020-10-23T19:35:11+0000
Leczenie zupełnie bezbolesne. Wizyta przebiegła w miłej i sympatycznej atmosferze. Pani doktor Olimpia doskonale zna... się na swoim fachu i dba o to, aby pacjent czuł się jak najbardziej swobodnie. Na pewno wrócę tu nieraz 🙂read more
Kinga Stecko
Kinga Stecko
2020-10-23T19:19:01+0000
Novadent jest to wzór dla gabinetów a dr. Olimpia i Łukasz powinni być wzorem dla innych stomatologów oraz wielu innych... lekarzy z innych dziedzin. Bardzo dobre podejście do pacjenta, rzetelna informacja, co jest robione, dlaczego itd. Nowoczesny sprzęt i bogate wyposażenie. Wystrój Novadent gustowny i dobrany ze smakiem a atmosfera która sprawia że chce się tam być tylko dopełnia perfekcji z jaką stworzono to miejsce.read more
Katarzyna Karpińska
Katarzyna Karpińska
2020-10-15T16:42:37+0000
Zgłosiłam się na czyszczenie kamienia i osadu. Pani higienistka bardzo rzeczowa, szeroko opowiadała o wszystkich... przeprowadzanych czynnościach, była delikatna i bardzo dokładna (a ta usługa przy braku umiejętności potrafi być męką). Odpowiedziała na wszystkie pytania dotyczące możliwości poprawienia higieny jamy ustnej, poleciła odpowiednie produkty. Sprzęt na moje oko laika nowocześniejszy i bardziej komfortowy niż w innych gabinetach.read more
Kinga Weronika
Kinga Weronika
2020-10-14T21:09:01+0000
Bardzo profesjonalni lekarze. Leczenie, którego bardzo się obawiałam przeprowadzone komfortowo. Usługi na najwyższym... poziomie! 🙂read more
Katarzyna Szarek
Katarzyna Szarek
2020-06-09T17:42:33+0000
Bardzo polecam Novadent.Profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta.Wysoka jakość usług.Przemiły Pan i Pani... doktor oraz personel, zwłaszcza Pani Kasia.read more
Kamila Burek-Tonia
Kamila Burek-Tonia
2020-04-22T12:54:10+0000
Pełen profesjonalizm, pan doktor bardzo miły, przedstawił mi konkretnie na czym będzie polegało leczenie. Najbardziej... bałam się bólu, ale bardzo miło się zaskoczyłam, wszystko przebiegło bezboleśnie. Bardzo polecam!read more
Gabriela Marek
Gabriela Marek
2020-04-20T22:30:32+0000
Ogromnie polecam. Pan i Pani Doktor pokazują ogromną wiedzę jak i profesjonalizm w tym co robią. Gabinet na bardzo... wysokim poziomie. Bardzo miła atmosfera😊read more
Karolina Tomas
Karolina Tomas
2020-04-17T08:12:34+0000
Bardzo polecam 🙂 Profesjonalny i bardzo dobry gabinet. Lekarze maja bardzo dobre podejście do pacjenta i są... kompetentni w tym co robiąread more
Sylwia Pulchny
Sylwia Pulchny
2020-03-06T19:51:29+0000
Wielkie zazkonczenie a jednocześnie bardzo pozytywne. Pani Kasia to zawodowiec. Dziękuje za miło spędzony czas i nowy... uśmiech 🙂read more
Adrianna Luchowska
Adrianna Luchowska
2020-01-20T18:32:49+0000
Najlepsi stomatolodzy. Super podejście do dzieci i do "bojących" się dorosłych też 😀Gabinet.,w którym tworzą się piękne... uśmiechy.read more
Katarzyna Saj
Katarzyna Saj
2019-11-16T11:43:38+0000
Bardzo polecam gabinet Novadent 🙂 profesjonalne podejście do pacjenta, szczegółowo wytłumaczono mi jak będzie wyglądać... moje leczenie zębów. Bardzo miłe i pomocne osoby, dzięki którym wiem że trafiłam do dobrego miejsca i wyjdę stamtąd z ładnymi zębami 😀read more
Justyna Zając
Justyna Zając
2019-11-12T19:26:51+0000
Po wielu wizytach w różnych gabinetach stomatologicznych w końcu trafiłam w odpowiednie ręce! Bardzo Podoba mi się... podejście Pani Doktor do leczenia i nakreślenie planu tego co należy wykonać, natomiast sam proces leczenia był dokładny i wykonany bez pośpiechu. Pani Doktor bardzo fachowo podchodzi do pacjenta, jest bardzo miła. Bardzo polecam to miejsce za profesjonalne podejście, miłą atmosferę oraz czystość i nowoczesność.read more
Justyna Istelska
Justyna Istelska
2019-11-09T10:05:58+0000
Z czystym sumieniem mogę polecić ten gabinet stomatologiczny. Profesjonalne podejście do pacjenta, usługi na najwyższym... poziomie.read more
Jan Kowalski
Jan Kowalski
2019-11-09T09:20:52+0000
Wiedza i sprzęt na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm.
Kamila Góreczny Benc
Kamila Góreczny Benc
2019-11-08T09:19:20+0000
Nie polecam!! Pani doktor opryskliwa, bez podejscia do dzieci.!!
Sylwia Szczotka
Sylwia Szczotka
2019-11-02T13:48:30+0000
Najlepsi stomatolodzy w Jarosławiu i okolicach, profesjonalnie podchodzą do każdego pacjenta, serdecznie polecam!!! 😍
Karola Futyra
Karola Futyra
2019-02-28T19:53:56+0000
Polecam z całego serca 😇 miła i profesjonalna obsługa. Zabiegi wykonane na wysokim poziomie jakbym miała wybierać... drugi raz nie zastanawialabym się ani chwili 😊 5+read more
Łukasz Skrobacz
Łukasz Skrobacz
2019-02-22T16:54:44+0000
Profesjonalne podejście, nowoczesny sprzęt, zgrany sympatyczny zespół. Szczerze polecam ten gabinet 😁
Sylwia Mucha
Sylwia Mucha
2019-02-22T09:55:47+0000
Bardzo miła atmosfera , profesjonalne podejście, wszyskto na wysokim poziomie. polecam z czystym sumieniem.
Jakub Karpiak
Jakub Karpiak
2019-02-21T11:07:27+0000
Profesjonalne podejście do pacjenta. Leczenie przeprowadzone dokładnie i bezboleśnie. Polecam ten gabinet.
Kordian Ojrzyński
Kordian Ojrzyński
2019-02-21T08:08:51+0000
Mogę polecić tą ekipę, w szczególności za bardzo miłą atmosferę! 🙂
Katarzyna Ochab
Katarzyna Ochab
2019-02-20T17:31:27+0000
Profesjonalne podejście! Gorąco polecam!! 😉
Anna Matuszczyk
Anna Matuszczyk
2019-02-20T17:04:19+0000
Bardzo polecam! Świetna atmosfera. Wszytskie zabiegi wykonane na naprawdę wysokim poziomie! 😊
Dominika Lech
Dominika Lech
2019-02-19T09:53:27+0000
Jestem bardzo rozczarowana podejściem Pana Doktora do sytuacji ponieważ wrażenie sprawił naprawdę dobre. Zadzwoniłam do... Novadent opisałam sytuację(narzeczony wcześniej zaczął leczenie zęba u innego lekarza, został on niedokończony) zapytałam czy przyjmą go z bólem zęba, Pani astytentka powiedziała że przekaże informacje Doktorowi i kazała być jak najszybciej bo akurat zwolnilo się miejsce. Przyjechaliśmy, Pan doktor opisał zęba, dlaczego boli itp natomiast w ładny sposób powiedział że nie zdąży go zrobić w 30minut, bo potrzebuję ok godziny lub więcej, ząb był na końcowym etapie leczenia bo zostało nałożyć plombe. Nie rozumiem jak można kazac przyjechać po czym zasugerować pacjentowi z bólem że jednak nie zdąży tego zrobić bo ma innego pacjenta i żeby wrócil do poprzedniego lekarza który zaczął to leczenie. Przykro nam bardzo że tak zostaliśmy potraktowani. Bo chyba pacjent z bólem zęba dla dentysty to priorytet tak? Pozdrawiam.read more
Paula Sadurska
Paula Sadurska
2018-10-29T09:05:00+0000
Profesjonalne podejście do pacjenta. Leczenie i zabiegi zawsze wykonywane są na najwyższym poziomie w bezstresowej... atmosferze. Zapomniałam co to znaczy strach przed wizytą u stomatologa.😊Szczerze polecam!read more
Iwona Kula
Iwona Kula
2018-05-11T11:56:56+0000
Polecam ten gabinet tym którzy boją się dentystów lub mają traumę po innych dentystach, ponieważ ja przestałam się tam... bać �. Pełen profesjonalizm i podejście do pacjenta na najwyższym poziomie. Według mnie to najlepszy gabinet stomatologiczny w Jarosławiu. Szczerze bardzo polecam �.read more
Hubert Paczek
Hubert Paczek
2018-01-14T07:57:55+0000
Profesjonalna obsluga oraz przyzwoite ceny, ja osobiscie zrezygnowalem z wizyt w Rzeszowie w Primadencie poieważ w... Novadecie jest to samo ale taniej, wyleczylem 2 zeby i jestem bardzo zadowolony:) miła profesjonalna obsługa na pewo tam wócę. polecam wszystkim !!read more
Ewelina Brodowicz
Ewelina Brodowicz
2017-11-22T19:57:33+0000
Miło,bez strachu i bólu. Pacjent wychodzi z uśmiechem na twarzy a nie z grymasem strachu. Polecam w 100% -ach.
Aneta Chyłek
Aneta Chyłek
2017-10-17T14:54:31+0000
Mila atmosfera,profesjonalizm!Sprzet pierwsza klasa.Rewelacyjne podejście do małego pacjenta.Córka była w szoku... oczywiście pozytywnie (wkońcu pierwszy raz)ale zadowolona.Idziemy za tydz.�Polecam.read more
Monika Szczepanska
Monika Szczepanska
2017-08-31T15:41:36+0000
Pełny profesjonalizm ze strony pani i pana stomatolog, gabinet wyposażony w najnowszy sprzęt . Polecam wszystkim ten... gabinet stomatologiczny, ponieważ ratują każdy kawałek zęba i to właśnie przekonało mnie do podjęcia leczenia u nich. Jeszcze raz dziękuję i życzę powodzenia!read more
Ola Junik
Ola Junik
2017-06-20T05:48:11+0000
Jadwiga Dubiel-Gołębiowska
Jadwiga Dubiel-Gołębiowska
2017-04-01T17:36:17+0000
Ewelina Czytyrbok Mularz
Ewelina Czytyrbok Mularz
2017-03-01T13:45:09+0000
Marta Kondrat
Marta Kondrat
2016-11-23T20:05:20+0000
Marzena Dziedzic
Marzena Dziedzic
2016-09-26T19:01:49+0000
Piotr Chróścik
Piotr Chróścik
2016-08-22T11:53:04+0000
Pełen profesjonalizm ze strony Pani Stomatolog; nowoczesny sprzęt; rzeczowe podejście do pacjenta.
Anetta Janikowska
Anetta Janikowska
2016-07-27T15:55:38+0000
Profesjonalizm, wspaniałe podejście do wymagającego pacjenta. Najlepszy gabinet w jakim byłam. Polecam !!!
Marta Marcin
Marta Marcin
2016-04-14T19:35:06+0000
Szybko, sprawnie a co najwazniejsze profesjonalnie godne polecenia 100%
Maria Monika Granda-Gruca
Maria Monika Granda-Gruca
2016-04-05T14:38:49+0000
Świetni fachowcy.Wykazują ogromną cierpliwość dla cierpiącego pacjenta.Dbają o najdrobniejszy szczegół.Doktor Olimpia... to uosobienie delikatności.Szczerze polecam.read more
Next Reviews
Opinie
ZAPISZ SIĘ NA WIZYTĘ!

Wypełnij i wyślij poniższy formularz, a nasze recepcjonistki oddzwonią do Ciebie w celu doboru dogodnego terminu wizyty.

    dentyści jarosław

    bezpłatny poradnik ekspertów novadent

    Pobierz bezpłatny poradnik przygotowany przez naszych ekspertów, w którym znajdziesz najważniejsze informacje o tym na co należy zwrócić uwagę podejmując decyzję o wyborze dentysty dla siebie i swojej rodziny.

    stomatolog Jarosław
    Protezy zębów Jarosław
    Opinie